Победителката от Фермата–Нов свят Веселка Маринова влага парите си в

...
Победителката от Фермата–Нов свят Веселка Маринова влага парите си в
Коментари Харесай

Веселка от „Фермата” си купува къща

Победителката от „ Фермата–Нов свят ” Веселка Маринова влага парите си в къща. Тя ще похарчи част от сумата, която завоюва в играта за нов дом, научи HotArena.

Многодетната майка споделя, че ще вложи част от огромната премия от 100 000 лева в къща. Така ще сбъдне фантазията си, дружно със брачна половинка си и децата си да живеят настрана, защото до момента делели общ дом с родителите й.

„ Сега ще мога да осъществя фантазията си. Още при влизането ми във „ Фермата ” си бях намерила къща и бях решена да я купя, даже и да не печеля огромната премия. Това беше въпрос на време. Печеленето на огромната премия не беше толкоз определящо.

Когато желая нещо, сигурно го пъдя до край ”, споделя Веселка, цитират от „ Телеграф ”.

С останалите пари дамата е решила да започва личен бизнес. Тя обаче ще се съветва с хора, които имат опит в това отношение и знаят по какъв начин се прави.

Най-голямата й наслада си остават обаче децата. Именно те й липсваха най-вече във фермата. „ Никога не съм се разделяла с децата си. За мен те са най-важните в живота ми и тази разлъка с тях ми се отрази доста тежко. Може би поради това огромна част от времето плаках. Много постоянно съм гледала техни фотоси, доста ме мъчеше това, че нямаш телефон, нямаш връзка с външния свят, не знаеш дали са добре, дали са болнички, дали плачат за теб, да им чуеш гласа–липсваше ми всичко. Страшно доста ми липсваха ”, споделя още тя.

За Веселка не е мъчно да бъде родител на три деца. Казва, че самата тя е част от огромно семейство и постоянно е желала такова. „ Доволна съм от това, което имам и съм щастлива ”, безапелационна е огромната победителка.

Тя признава, че от „ Фермата ” е научила доста, основала е трайни другарства и се е научила да има вяра в себе си. След успеха тя няма самообладание да прекара празниците с цялото семейство и да пътува с околните си, въпреки и за малко някъде.

Най-голямото й предпочитание си остава едно–здравето. „ Когато се събудя заран, аз си казвам–имам две ръце, два крайници, жива и здрава съм. Това е най-важното нещо за мен–спокойствието ”, добавя тя.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР