Победителите за 2017 г. [Joi Ito (flickr)] Технологичната компания Accedia

...
Победителите за 2017 г. [Joi Ito (flickr)] Технологичната компания Accedia
Коментари Харесай

Accedia е най-добрият работодател в технологичния сектор

Победителите за 2017 година

[Joi Ito (flickr)] Технологичната компания Accedia е тазгодишният победител в състезанието " ТОП ИКТ Работодател ". Инициативата се организира за шеста поредна година от ICT Media и JobTiger. Носителите на премиите, които бяха връчени на 10 октомври, се дефинират въз основата на попълнени въпросници от страна на чиновниците в фирмите, които вземат участие. Методологията и изследването са са дело на профилираната в одит в региона на човешките запаси компания Audit Advice Associates (AAA).

В тазгодишното издание на изследването присъединяване са взели 28 компании, като въпросниците за удовлетвореността и ангажираността са били попълнени от 2393 техни чиновници. В самата ранглиста пък са взели участие 22 сдружения, оповестяват уредниците.

Победителят за 2017 година Accedia се завръща на върха, където беше и през 2015 година, откакто предходната година отстъпи челната позиция на компанията за IT аутсорсинг TDS Services. Accedia се занимава с съвещания, създаване на програмен продукт по поръчка и сложни IT решения както за дребни и междинни предприятия, по този начин и за огромни корпорации. В тазгодишното издание на конкуренцията сдружението печели и първото място в категорията " Развой на програмен продукт ".

Втората позиция за 2017 година се поделя сред TINQIN и Questers. TINQIN е профилирана в даване на застрахователни софтуерни решения, като предлага цялостен цикъл от услуги по разработка от бизнес разбори, софтуерен дизайн и прототипиране до процес, обезпечаване и тестване на качеството, следпроектно обезпечаване и поддръжка. Дружеството беше на второ място в генералната ранглиста и през 2016 година, а в състезанието за 2017 година е победител и в категорията " ИТ услуги ".

Другото класирано на второ място сдружение - Questers, основава и интегрира ИТ екипи за своите клиенти. Компанията е учредена във Англия, само че главният й развоен запас е концентриран в България, като има и център с IT експерти и в Румъния. В тазгодишното издание на самодейността " ТОП ИКТ Работодател " Questers заема и челната позиция в категорията " Аутсорсинг на ИТ услуги ".

На трето място в общата ранглиста на плана застава едно от най-големите софтуерни сдружения в страната - " САП лабс - България ".

Освен общото нареждане, уредниците на състезанието отличават и компании в четири подкатегории – " Развой на програмен продукт ", " ИТ услуги ", " Аутсорсинг на ИТ услуги " и " Малки компании до 60 чиновници ". Победител за 2017 година в категорията " Малки компании до 60 чиновници " е софтуерната онлайн компания OrangeDot. Дружеството дава авангардни софтуерни разработки и съвещания в региона на уеб технологиите, като работи за клиенти от автомобилната промишленост, опазването на здравето, превоза и е-търговията.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР