Победителите в конкурса за песен на Евровизия от Украйна планират

...
Победителите в конкурса за песен на Евровизия от Украйна планират
Коментари Харесай

„Калуш Оркестра“ тръгват на турне в Европа за събиране на пари за украинската армия

Победителите в състезанието за ария на " Евровизия " от Украйна възнамеряват турне в Европа, с цел да съберат пари за армията, която продължава да оказва яростна опозиция на съветските сили повече от 80 дни откакто те нахлуха в страната, оповестиха те.

В събота оркестър " Калуш " завоюва състезанието, с помощта на вълната от национална поддръжка, което даде на сънародниците им по този начин нужния честен подтик.

Фронтменът Олех Псюк съобщи на телевизионна конференция в западния украински град Лвов, че групата скоро ще разгласи в Instagram къде ще направи турне. " На всяко осъществяване ще събираме средства за потребностите на армията ", сподели той.

Псюк изрази вяра, че Украйна ще бъде хазаин на „ Евровизия “ следващата година и благодари на бранителите на обсадения стоманодобивен цех " Азовстал " в южния град Мариупол за смелостта им да удържат толкоз дълго.

Бойците в последната цитадела в Мариупол започнаха да се предават, само че консултант на украинския президент съобщи, че тяхната опозиция е трансформирала хода на войната.

Букмейкърите дефинираха " Калуш Оркестра " като безапелационен любимец на „ Евровизия “. Тяхната ария " Стефания ", която съчетава рап с обичайната национална музика, беше на четвърто място след гласуването на националните журита, само че се изкачи преди всичко, с помощта на рекордния резултат по време на гласуването на феновете.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР