Победителите в двете кампании на А1 за частни клиенти гледаха

...
Победителите в двете кампании на А1 за частни клиенти гледаха
Коментари Харесай

Победителите в кампании на А1 гледаха на живо финала на UEFA Champions League

Победителите в двете акции на А1 за частни клиенти гледаха онлайн финала на UEFA Champions League дружно с децата си Четиримата имаха опция да изживеят вълнението от финала с помощта на извънредното партньорство на А1 с един от формалните спонсори на UEFA Champions League, Mastercard®
Победителите в двете акции на А1, предопределени за частни клиенти, изживяха онлайн на стадиона страстта от финалния мач на UEFA Champions League сред тимовете на Манчестър Сити и Интер на 10 юни в Истанбул.

В първата от акциите щастливият победител беше Десислава Недялкова-Войнова, с което детето ѝ Ивайло стана българският амулет на капитана на Интер Самир Хаданович. В тази роля българското момче взе участие в тържественото разкриване на едно от най-големите футболни събития в Европа тази година, като придружи двата тима при излизането им на стадиона преди срещата. Инициативата беше особено предопределена за членовете на A1 клуб, които желаят да участват на едно от най-големите спортни събития тази година дружно с детето си. За да вземат участие в томболата, членовете на A1 клуб трябваше да попълнят регистрационна форма и да дадат своя отговор на въпроса „ Какво е скъпо за теб? “.
-->


В другата самодейност, която А1 провежда като част от извънредното партньорство с Mastercard, победител в лотарията измежду потребителите на Моят А1 беше Радослав Киров, който избра да гледа финала дружно със сина си Марин. Тази специфична опция беше ориентирана към частните клиенти, които са заплатили месечната си фактура онлайн през Моят А1. Изискванията за присъединяване в самодейността бяха те да са създали трансакцията със своята Mastercard® карта, издадена преди старта на самодейността.



Двамата спечелили и техните придружители имаха опция да пътуват до местоположението и назад, и да употребяват настаняване там за сметка на уредниците. Двете начинания са част от извънредно партньорство с Mastercard®, което е част от многообразните благоприятни условия, с които A1 обезпечава добавена стойност и преживявания на членовете на A1 клуб. Компанията поддържа цифровия метод на живот и непрестанно развива своята платформа за самообслужване Моят А1, която предлага благоприятни условия на клиентите да управляват всички услуги, да наблюдават потреблението си, да заплащат месечните си фактури и доста други.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР