победи Айнтрахт Франкфурт като гост с 3:2 в мач от

...
победи Айнтрахт Франкфурт като гост с 3:2 в мач от
Коментари Харесай

Борусия замалко да повтори спънката на Байерн, но в края щастието се усмихна

победи Айнтрахт Франкфурт като посетител с 3:2 в мач от 18-тия кръг на Бундеслигата. " Жълто-черните " трябваше да треперят до последно, откакто изоставаха с 0:2, само че съумяха да извършат цялостен поврат.
Още във втората минута " жълто-черните " имаха страхотна опция, като Тома Мюние получи пас отдясно и стреля рисково, само че вратарят избави. В 15-ата минута обаче Рафаел Боре получи топката след изпълнен директен свободен удар и с мощно воле я прати в мрежата за 1:0. Отново Боре в 24-ата минута остави Грегор Кобел беззащитен с прекрасен изстрел в левия ъгъл.

В края на полувремето Обите Н`Дика нацели гредата за Айнтрахт, а незабавно по-късно Донйел Мален стори същото за Дортмунд. В 47-ата минута Кобел направи необикновено избавяне и не разреши на Йеспер Линдстрьом да направи 3:0.
В 71-ата минута резултатът беше понижен, като Ерлинг Холанд подаде на влезналия като запаса Торган Азар и белгиецът не сгреши. В 87-ата минута Джуд Белингам насочи отдалечен удар и изравни резултата. Три минути по-късно с сходен опит Махмуд Дауд донесе успеха на Борусия - нов отдалечен удар и 3:2 в интерес на " жълто-черните "!
Така с 37 точки вестфалци не престават да са на втората позиция в класирането. Айнтрахт е на седмо място с 27. За Борусия следва домакинство на четвъртия Фрайбург.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР