Победата ви на изборите е огромна отговорност, защото страната ни

...
Победата ви на изборите е огромна отговорност, защото страната ни
Коментари Харесай

НА ЖИВО Румен Радев с първа стъпка за правителство, ето как ...

Победата ви на изборите е голяма отговорност, тъй като страната ни е в тежка политическа и социално-икономическа рецесия. Към първия мандатоносител се гледа с огромна вяра за сформиране на държавно управление, което може да поеме отговорност. Всеки ден виждаме заявления, планове за решение, ръководителят от вашата партия дефинира значимия дневен ред. Всички те са извънредно значими за страната. Връщането на доверието в българския парламент зависи от това по какъв начин той ще дефинира целите си и по какъв начин ще отговори на упованията на българските жители.

Това сподели президентът Румен Радев при старта на консултациите с ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление. На срещата участват шефът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, Костадин Ангелов, Томислав Дончев, Деница Сачева, Делян Добрев, и други

Държавният глава настоя, че чака партиите в Народното събрание да поемат отговорността си и да не се позволява грешката от последния парламент, когато по думите му въпросът за властта обсебил цялата активност на Народното събрание.

Важно е и вашето отношение към бюджета - дали той ще избегне неизбежния избирателен детайл, и дали той ще даде опция за извършване на целите. Или ще отидем на 3% недостиг, или на 6.6% в цялостно нарушаване на Маастрихтските критерии, разяснява Радев.

Вие сте измежду партиите, които дефинираха съответни антикризисни цели, забавно е по какъв начин ще се осъществят те. И несъмнено, вашите оферти за решение за възлагане на Министерски съвет за даване на въоръжение и военна техника на Украйна от страна на българската войска, обърна се президентът към представителите на ГЕРБ. Интересно е по какъв начин ще съумеете да извършите тези цели, добави Радев.

Приемането на еврото не може да се случи от шеф на Българска народна банка с изминал мандат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР