Победа на Владимир Путин на президентските избори през март ще

...
Победа на Владимир Путин на президентските избори през март ще
Коментари Харесай

Шефът на американското разузнаване: Победа на Путин на изборите ще направи Русия по-агресивна

Победа на Владимир Путин на президентските избори през март ще направи Русия по-авторитарна, а външната й политика по-агресивна. За това предизвести Дан Коутс – шеф на националното разузнаване на Съединени американски щати, оповестиха съветски медии. Във вторник той приказва пред сенатската комисия по разузнаване, където постоянно показва отчети за заканите за националната сигурност. „ В рамките на възможен нов мандат на президента Путин той ще залага на напориста и конюнктурна външна политика, с цел да предопределя изхода на разнообразни събития отвън рамките на Русия. Освен това той ще води по-авторитарна политика (вътре в страната), с цел да резервира контрола си на фона на провокациите пред неговата власт”, изясни Коутс, представен от " Труд ".

Като такива той изброи “недоволството вътре в страната от корупцията, ниското качество на обществени услуги и постепенно растящата стопанска система, която има структурни недостатъци”. Коутс добави и че Путин ще се старае да си подсигурява контрола над медиите, както и поддръжката на елита в Русия.

Коутс, който координира работата на всички 16 американски разследващи организации, счита, че Русия ще се опита да повлияе и на резултата от междинните парламентарни избори в Съединени американски щати през ноември т.г., защото считала, че доста сполучливо се е намесила в президентския избор през ноември 2016 година

Предизборната акция за вота за съветски президент тази година има изобретение – в плануваните диспути сред претендентите към този момент няма да се тегли чоп кой против кого ще се изправи, а ще вземат участие всичките кандидати за поста. Но без Путин, който е решил да не взе участие в директните конфликти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР