Побърканият мъж от Бронкс, застрелян от ченгета, докато държеше собствената

...
Побърканият мъж от Бронкс, застрелян от ченгета, докато държеше собствената
Коментари Харесай

Мъж от Ню Йорк, убит от ченгета, докато държеше собствената си майка за заложник, беше наречен „Хълк“ от роднини

Побърканият мъж от Бронкс, убит от ченгета, до момента в който държеше личната си майка на нож, беше наименуван „ Хълк “ от родственици поради неговия груба мощ — и имаше три открити наказателни каузи против него.

Едно от висящите каузи против мъртъв обвинен Майкъл Дотел, на 30, включваше заповед за опиати, което означаваше, че е бил търсен от ченгета, когато се задуши и опря нож във врата на майка си в Бедфорд Парк в събота, преди полицията да открие огън, споделиха източници от правоохранителните органи.

Дотел имаше история на психологично заболяване и трите висящи ареста против него, когато ченгетата се изправиха против него към 11:20 сутринта в жилището на фамилията му на 13-ия етаж на Creston Avenue, споделиха полицията и родственици.

Началникът на патрула на нюйоркската полиция Джон Чел сподели пред кореспонденти, че Дотел е пренебрегнал „ многочислените “ претенции на ченгетата да пусне ножа, до момента в който е държал ножа в гърлото на 45-годишната си майка и я е душил толкоз мощно, че тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР