По всяка вероятност Емили Тротинетката ще се размине без ефективна

...
По всяка вероятност Емили Тротинетката ще се размине без ефективна
Коментари Харесай

Емили Тротинетката с нервни изблици - дават й успокоителни

По всяка възможност Емили Тротинетката ще се размине без ефикасна неоправдателна присъда за дейното си присъединяване в бруталната подигравка с 18-годишния Денислав Делчев – момчето със специфични просветителни потребности. Както евентуално си спомняте, то бе вързано на каишка и дресирано като куче в " МОЛ Пловдив “.

Сякаш това оскърбление не бе задоволително, случката бе снимана на видео и публикувана в обществените мрежи от изживяващите се като инфлуенсъри Емили Йорданова, Тодор Огнянов – Куката и Петко Атанасов – Чеченеца. Вече втора седмица скандалното трио населява килиите в следствения пловдивски арест, а прокуратурата повдигна обвинявания, наказващи се с сред 3 и 5 година затвор.

Според държавното обвиняване Даниел Йорданов, както е името на Емили Тротинетката по персонална карта, Тодор Огнянов – Куката и Петко Атанасов – Чеченеца, са направили в съучастничество и сговор между тях неправилни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи се в очевидно пренебрежение към обществото, като злодеянието по своето наличие се отличава с извънреден смелост и цинизъм. За разлика от Куката и Чеченеца, Тротинетката е с чисто правосъдно минало.

Заради неналичието на кримидосие, а и заради внезапно раздрусалото се психологично здраве, Тротинетката може доста скоро да напусне тъмницата.

Надзирателите настояват, че зад решетките най-популярната джендърка в България, постоянно изпада в страховити нервни рецесии. Опитвала да се самонарани, блъскайки главата си в стената, хапела си ръцете и пръстите до кръв.

Надзирателите всеки ден й дават успокоителни, с цел да укротят нервните й прояви, написа в. " Уикенд ". Те обаче определят като безапелационна неистина изказванията на Тротинетката, че е направила два опита за самоубийство.

Тя разгласи пред съда, до момента в който се гледаше мярката й за неотклонение, че е пробвала да се обеси с чаршафа в килията, след което да си пререже и вените по време на разходка.

От ареста в Пловдив обаче бяха безапелационни, че при тях няма нито чаршафи, нито пък остри предмети, с които да си посегне. Въпреки това служебният юрист на Тротинетката към този момент е пуснал тъжба до пловдивския съд, потвърждавайки, че е с сложена психиатрична диагноза и е освидетелствана от ТЕЛК, и надлежно не би следвало да е в килията.

Ако назначената нова психиатрична експертиза от съда бъде доказана от движимостите лица, то законът би трябвало да бъде спазен и Емили да бъде изпратена в психиатрична клиника или пусната под домакински арест с електронна гривна на крайници. Пловдивски магистрат, поискал анонимност е безапелационен, че Тротинетката ще отърве пандиза.

Като съществена причина той уточни не благоразположението на съдиите към транссексуалната лесбийка, за каквато се дефинира Даниел Йорданов, и да го осъдят на конвенционален затвор, е страхът от бъдещи правосъдни каузи и наказателни процедури против България, които може да последват.

Именно, с цел да спестят основаването на бъдещи неприятни и позорни за страната обстановки, пловдивските съдии ще предпочетат да санкционират Тротинетката с условна присъда. Пловдивският магистрат обаче е съвсем сигурен, че Тротинетката ще би трябвало да полежи в психиатрична клиника.

Същевременно жреците на Темида надали ще бъдат толкова благосклонни към другите двама провинили се – Тошо Куката и Петко Чеченеца. Макар и двамата да имат авторитетни родственици – братът на Чеченеца е зам.-кметът на Пловдив Димитър Караилиев, който бе заставен да подаде оставка, а бащата на Куката е някогашният чиновник на ДАНС Огнян Чалъков. Двамата евентуално ще се снабдят с ефикасни присъди от по 3 години затвор.

Разследването е открило, че Куката и Чеченеца са издирвали в продължение на месец " подобаващ “ човек, с който да се гаврят, дресирайки го като куче. Куката се въодушевил от затворническо гей порно с гаври, снимано в Софийския затвор преди 17 година от рецидивиста Янко Ваташки – Лудия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР