По всичко личи, че на звездния хоризонт имаме нова(стара) двойка.

...
По всичко личи, че на звездния хоризонт имаме нова(стара) двойка.
Коментари Харесай

Събраха се! Кайли Дженър и Травис Скот отново са заедно, той я нарече "съпруга"

По всичко проличава, че на звездния небосвод имаме нова(стара) двойка. Става въпрос за реалити звездата и бизнесдама Кайли Дженър и рапъра Травис Скот, които от 2 години насам все отхвърлят да дефинират връзките между тях.

Виж още: След разлъка: Джефри Стар се отдръпва от козметичната промишленост, продава парцели, подарява облекла

Двойката участва на светско събитие - награди, в Ню Йорк, като двамата позираха за фотографите. С тях бе и 3-годишната им щерка, Сторми. На премиите Травис Скот бе отличен за изобретателни достижения, а в речта си се обърна към Дъщеря си и Кайли и им сподели, че ги обича. Той даже назова Кайли " брачна половинка ". 

Виж още: Пост Малоун даде 1,6 млн. $ за два диаманта в зъбите си! Вижте новата му усмивка 

" Травис и Кайли са доста сладки дружно. Те се държат за ръце и наподобява сред тях всичко е наред ", разяснява източник пред People. Тези думи бяха доказани и от фотографията, която се появи в профила на инфлуенсърката:

Последно Травис и Кайли бяха дружно на обществено събитие през август 2019 година Двамата бяха двойка в продължение на 2 години, а по-късно се разделиха, като оповестиха, че резервират положителните си връзки поради обстоятелството, че имат дете. 

Виж още: Бижу на 4 колела за 1 млн. $ в новия " Бързи и гневни "! Вижте впечатляващите коли от филма 

По-късно се показваха изказвания, че двамата са се събрали, само че до момента някой от тях не беше потвърждавал това. " Хора, вие можете да си измислите в действителност всичко ", написа преди време Кайли Дженър във връзка спекулациите. Е, става известно, че в тях е имало доза истина.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР