По всичко личи, че Брус Уилис успява да се забавлява

...
По всичко личи, че Брус Уилис успява да се забавлява
Коментари Харесай

Снимките, които ни просълзиха: Щракнаха Брус Уилис да играе баскетбол след тежката диагноза

По всичко проличава, че Брус Уилис съумява да се забавлява макар тежката диагноза, с която се сблъска по-рано през тази година.

Легендарният артист бе диагностициран с афазия - добито разстройване в говора, което може да настъпи в резултат на увреждане на лявото полукълбо на мозъка.

Съпругата на Уилис Ема Хеминг качи любопитно стори, на което се вижда по какъв начин той играе баскетбол в задния си двор.



Миналата седмица Ема показа в изявление, че ѝ е извънредно мъчно да се оправя с грижите за фамилията си, изключително след диагнозата на Брус.

“Поставям потребностите на фамилията си преди своите и открих, че това в действителност не ме трансформира в воин. Нуждата от грижи за всеки вкъщи се отрази извънредно отрицателно на менталното и цялостното ми здраве. И в действителност не е в услуга на никого.” - разкри искрено тя, допълвайки че към този момент се стреми всеки ден да отделя най-малко малко време за себе си.

Брус и Ема имат две дъщери - 10-годишната Мейбъл и 8-годишната Евълин.

В края на месец март цялото семейство на Уилис, в това число някогашната му брачна половинка Деми Мур и техните три дъщери, излязоха с общо изказване, в което оповестиха неговата диагноза.

„ На невероятните поддръжници на Брус, като семейство искахме да споделим, че нашият обичан Брус изпитва някои здравословни проблеми и неотдавна беше диагностициран с афазия, която се отразява на когнитивните му качества. В резултат на това и след доста обсъждане Брус се отдръпва от кариерата, която значи толкоз доста за него. “ - обявиха тогава те.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР