По всичко изглежда, че Ливърпул ще се раздели с една

...
По всичко изглежда, че Ливърпул ще се раздели с една
Коментари Харесай

Мане шокира Ливърпул преди финала на Шампионска лига

По всичко наподобява, че Ливърпул ще се раздели с една от звездите си през лятото. Става дума за Садио Мане. Самият футболист отвори вратата си за овакантяване, откакто разгласи, че ще приказва за бъдещето си след финала в Шампионската лига. Договорът му с „ червените” изтича през идващото лято.

Привличането на 30-годишния сенегалец е главен приоритет за Байерн Мюнхен. Смята, че на „ Алианц Арена” са постигнали сериозен пробив в договарянията с него.

Запитан какво е бъдещето му Мане отговори по следния метод: " Ще отговоря на този въпрос след финала на Шампионска лига, изчакайте до тогава! "

Към момента проектите на немския първенец са през идващия сезон нападението на тима да бъде водено от Роберт Левандовски и Садио Мане, твърди Bild. Мане на крилото, а полякът на върха на нападението. Байерн остава корав в желанието си да не се раздели със своя голмайстор, а желае му обезпечи сенегалеца за сътрудник в офанзива.

От „ Алианц Арена” са подготвени да платят 30 млн. евро за Мане, като се счита, че от Ливърпул ще желаят към 50 млн. евро.

Сериозен интерес към Садио Мане има и от ПСЖ, като борбата за подписа на африканеца ще е сред френския отличник и Байерн. Счита се, че на този стадий преимуществото е за мюнхенския гранд, защото желанието на крилото е да играе за немския хегемон.

Привличането на Мане на „ Алианц Арена” значително ще значи завършек на кариерата на Серж Гнабри в отбора. Офанзивният футболист има контракт за още един сезон и към този момент отхвърли да го възобнови.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР