По времето, когато се появиха обвиненията, в статии в The

...
По времето, когато се появиха обвиненията, в статии в The
Коментари Харесай

ТВ водещият Дан Уутън няма да бъде изправен пред повече действия от полицията

По времето, когато се появиха обвиняванията, в публикации в The Byline Times, водещият призна, че е направил някои „ неточности в преценката “, само че постоянно е отричал всякаква престъпност.

В изказване, направено от юриста му, той сподели: „ Вече съм изцяло освободен от две следствия от столичната и шотландската полиция, които потвърдиха, че няма да подхващат повече дейности.

„ Въпреки че знаех, че това постоянно ще бъде резултатът, процесът в този момент е наказването, като обществените медии работят като екзекутор. “

В изказването си той акцентира значимостта на „ правото да бъдеш считан за почтен до момента в който не бъде приет за отговорен в съда ".

" Ако ми се пада да бъда бранител на тези права, по този начин да бъде. Това е борба, която съм повече от подготвен да поема, освен за мен, само че и за всички нас ", добави той.

Столичната полиция не разпознава Уутън, само че разгласява изказване, в което се споделя: " През юни 2023 година столичната полиция беше сезирана по отношение на изказвания за полови закононарушения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР