По време на заболяването основната напитка трябва да бъде вода

...
По време на заболяването основната напитка трябва да бъде вода
Коментари Харесай

Пийте това след прекаран COVID-19

По време на болестта главната напитка би трябвало да бъде вода и тя остава съществена напитка и по време на възобновяване от коронавирусната зараза ", споделя италинският доктор Анджелика Дювал.

Здравословните смутита оказват помощ за натрупването на мощ и укрепването на организма. За приготвянето на мус хапките диетологът предлага да се употребяват облепиха и алена боровинка.

" Вземаме два литра вода, загряваме я до 80 градуса и слагаме измити плодове, към 200 грама. За да е сладко, предлагам да добавите червени плодове като ягоди и боровинки. След това можете да употребявате блендер и да получите здравословна и питателна напитка ", поучава Дювал.

Според диетолога с изключение на смутитата лечебен резултат имат и питиета на основата на зелен чай.

" Приготвяме ги по общоприетия метод: две супени лъжици първокласен насипен зелен чай на литър и половина вода. Нарязваме в него два резена портокал, прибавяме една или две супени лъжици боровинки, по опция замразени. Не предлагам да се подслажда, а е по-добре да се нареже ябълка без кората. Оставете напитката да кисне в продължение на 40-50 минути и я пийте денем ", сподели лекарят.

" Някои питиета би трябвало да се заобикалят по време на възстановителния интервал след COVID-19 ", продължава диетологът. На първо място в забранителния лист са мощното еспресо и черния чай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР