По време на Втората световна война Финландия предотвратява съветското нахлуване

...
По време на Втората световна война Финландия предотвратява съветското нахлуване
Коментари Харесай

Как Аймо Койвунен оцеля свръхдоза амфетамини и избяга от нацистите

По време на Втората международна война Финландия предотвратява руското навлизане на територията си, по-късно се съюзява с Германия, с цел да нахлуе в Съветския съюз, а по-късно се бие със съдружниците против нацистите… А захранваната от метамфетамин история за оцеляването на боеца Аймо Койвунен спиращо дъха въплъщава този фински безпорядък.

Докато бяга от руска засада, Койвунен приема съвсем смъртоносна свръхдоза метамфетамини. Наркотикът в действителност му оказва помощ да покрие стотици километри разстояние – но и съвсем го убива в процеса.

 Crystal Meth

Силен сняг покрива земята в Лапландия на 18 март 1944 година Финландските бойци се бият за страната си към този момент повече от четири години в съвсем непрекъснати борби. Сега надълбоко зад вражеските линии един финландски ски патрул се оказва заобиколен от руски войски.

Стрелба нарушава тишината; Мъжете се разтичват за сигурност. Засадата се трансформира в нервна битка за оцеляване за финландските бойци на ски.

Аймо Койвунен ги повежда през бездънен, непокътнат сняг. Съратниците на Койвунен разчитат на него да прокара следите, с цел да могат да се плъзгат. Изтощителната работа бързо почва да надвива над Койвунен – до момента в който той не си спомня за опаковката с хапчета в джоба си.

Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР