По време на въпросите към министъра на вътрешните работи Калин

...
По време на въпросите към министъра на вътрешните работи Калин
Коментари Харесай

Депутат показа в НС част от телената ограда на границата, закърпена със сезал и връзки за обувки

По време на въпросите към министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за миграционния напън и проблемите с бежанците, депутатът от " Възраждане " Никола Димитров излезе на трибуната с част от защитната телена мрежа от българо-турската граница.

" Като един от жителите на пограничната община Болярово и депутат от Ямбол, постоянно обикалям българската граница, с цел да видя положението, в което тя се намира. И защото не мога да покажа фотоси, тъй като когато стартира да се строи оградата, тя беше предпазена да не се вижда от българските жители какво се строи, ние от " Възраждане " имаме парче от оградата. Можете да видите, че то е кърпено със сезал и връзки за обувки ", съобщи той, представен от ПИК.

" Това е оставено от мигрантите на българската граница. Такива части има доста. А кърпените дупки са десетки. Винаги, когато се е повдигал въпросът за сигурността на българската граница, ние сме били градивни и постоянно сме давали насоки на изпълнителната власт за това по какъв начин може да се усъвършенства положението и опазването на българската граница ", съобщи още националният фаворит и попита вътрешния министър в оставка по какъв начин ще стимулира горските стопанства да поддържат горските пътища, които са в окаяно положение.

" Там се разрушават колите на граничарите. И още един въпрос - мигрантският трафик в действителност не е засилен, както предходната година, само че дано не разчитаме единствено на това и се подготвим за по-големи талази. Затова желая да ви попитам правени ли са общи учения сред Министерството на защитата и Гранична полиция по какъв начин да реагират, до момента в който в този момент е по-спокойно на границата ", добави Никола Димитров.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР