По време на тазгодишното си участие на специализираното за потребителска електроника изложение

...
По време на тазгодишното си участие на
специализираното за потребителска
електроника изложение
Коментари Харесай

Hyundai NEXO : Водороден електромобил с автономност от 600 километра

По време на тазгодишното си присъединяване на специализираното за потребителска електроника ревю CES в Лас Вегас, Hyundai представя идната “страница ” в пътя по разширението на портфолиото си екологични коли. По време на форума, компанията показва за първи път в света електрическия автомобил с водородна задвижваща система NEXO, в който са вградени и най-новите постижения на марката в региона на асистираното управление.

Hyundai NEXO, който е първото предложение на марката от новото потомство водородни автомобили на компанията, ще бъде лансиран на определени пазари първоначално на тази година. Електромобилът обещава автономност от 370 благи или към 600 километра, което е с над 150 километра повече спрямо настоящата версия на водородния електрически автомобил Tucson FCEV.

Това обаче, което отличава Hyundai NEXO от предходните водородни коли на компанията, е фактът, че неговата платформа е специално създадена за водородната задвижваща система. Електромобилът е оборудван с батерия с потенциал от 40 кВт, а моторът му е с мощ от 120 кВт или 164 конски сили.



С NEXO, от Hyundai показват за първи път пред аудитория системи за подкрепяне на управлението и повишение на сигурността, като Blind-spot View Monitor (BVM), която включва широкоъгълна задна камера, подаваща картина от протичащото се зад превозното средство всякога се сменя пътната лента, системите Lane Following Assist (LFA) и Highway Driving Assist (HDA), за задържане на автомобила в средата на пътното платно, и Remote Smart Parking Assist (RSPA) за дистанционно паркиране и извеждане от парко-място на колата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР