По време на тазгодишното издание на Е3 видяхме най-после повече

...
По време на тазгодишното издание на Е3 видяхме най-после повече
Коментари Харесай

Забавиха излизането на Psychonauts 2 за следващата година

По време на тазгодишното издание на Е3 видяхме най-сетне повече от Psychonauts 2, когато Double Fine направиха своето присъединяване, взаимно с Microsoft, на които студиото стана първокачествен сътрудник и част от игровите компании, които Редмънд не стопира да придобива напоследък. Самата игра няма да излезе, както се очакваше – тази година, а през 2020. Това стана ясно от страниците на играта в краудфъндинг платформата Fig, откъдето потегли нейния път. Новината пристигна от самия началник на студиото Тим Шафер, който добави, че Psychonauts 2 ще излезе за всички авансово обявени системи и платформи.

„ Не би трябвало да има други забележими промени за всички вас, най-малко за известно време с едно малко изключение: задачата ни за излизането на играта към този момент е идната година “, споделя Шафер. „ Знаем, че постоянно е разочароващо да би трябвало да чакате малко по-дълго, само че вие сте изумителни, разбиращи другари, които – сходно на нас – желаете играта да е допустимо най-хубава. Така че се надяваме, че разбирате “.

Psychonauts 2 ще продължи историята на Разпутин, оттам-откъдето свършва истинската игра от 2005. Раз най-сетне е сбъднал своята фантазия и посещава мистериозното седалище на психонавтите, секретния корпус от екстрасенси, служещи като секрети сътрудници на страната. Пристигнал там обаче той бързо схваща, че може би психонавтите се нуждаят повече от него, в сравнение с той от тях.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР