По време на сесията от втория ден на пленарното заседание

...
По време на сесията от втория ден на пленарното заседание
Коментари Харесай

Ким на Северна Корея обещава да засили бойната готовност за отблъскване на „безпрецедентни“ конфронтации, водени от САЩ

По време на сесията от втория ден на пленарното съвещание на ръководещата партия в сряда, Ким сложи неуточнени задания за военните и промишлеността за муниции за „ в допълнение ускорение на подготовката за война " в лицето на " (анти-Северна Корея) конфронтационни ходове от страна на Съединени американски щати и техните васални сили, невиждани в историята ", сподели формалната Корейска централна новинарска организация.

Той сподели също, че Ким обясни позицията на партията за разширение на стратегическото съдействие на Северна Корея с антиимпериалистически страни на фона на бързо изменящата се геополитическа обстановка в света. KCNA сподели, че Ким е приказвал и за посоката на връзките на Севера с Южна Корея, само че не даде детайлности.

Очаква се срещата на Работническата партия да продължи няколко дни и се чака държавните медии да разгласяват детайлности за полемиките след края й, евентуално на 31 декември. Експерти споделят, че се чака Северна Корея да излезе с задължения и стъпки за подсилване на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР