По време на събитието ще бъдат дискутирани актуални теми за

...
По време на събитието ще бъдат дискутирани актуални теми за
Коментари Харесай

Групата на Европейските консерватори и реформисти ще проведе изнесено заседание в София

По време на събитието ще бъдат дискутирани настоящи тематики за Европа и района
Групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европейския парламент ще организира изнесено съвещание в България. Домакини на събитието в София ще бъдат българските представители в Европейския парламент Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков. 

По време на изнесеното си съвещание в българската столица представителите ЕКР ще слагат на фокус разнообразни настоящи тематики, измежду които бъдещето на Европа, върховенството на закона, присъединението на България към Шенгенското пространство, проблемите с незаконната миграция, използването на авторските права в Европейския съюз и други.

Акцентите от програмата ще бъдат показани на специфична конференция, която ще се състои на 9 февруари (четвъртък) от 12:30 ч. в зала „ Средец “ на хотел „ Балкан “ в София. Същия ден са проведени и полемики със студенти, представители на университетските среди и гражданското общество.

Изнесеното съвещание на групата на Европейските консерватори и реформисти ще продължи в границите на една седмица, а по време на него са планувани и срещи с редица представители от държавния и неправителствен бранш в България. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР