По време на предстоящите празнични дни 62 дежурни екипа на

...
По време на предстоящите празнични дни 62 дежурни екипа на
Коментари Харесай

62 екипа на енергото ще дежурят през празничните дни във Варненско и останалите области

По време на идните празнични дни 62 дежурни екипа на Електроразпределение Север ще бъдат в подготвеност да реагират при пораждане на повреди по електроразпределителната мрежа в областите Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград, научи Moreto.net. Екипите са оборудвани със профилирани коли, принадлежности и материали, и поддържат непрекъсната връзка с Центровете за ръководство на мрежата за продан на информация.

Електроразпределителното сдружение прекратява всички планови спирания по мрежата в Североизточна България по време на празниците. Отчетниците на ЕРП Север ще регистрират употребяваната електрическа сила по график. Денонощният телефонен център на компанията 0700 1 61 61 е разполагаем на клиентите за информация и за подаване на сигнали в случаи на непредвидено спиране на електрозахранването.

През празничните дни клиентите на компанията могат да заплатят сметките си за употребявана електрическа енергия безкасово по методите, разказани на интернет страницата на компанията. На 6-и, 22-ри и 23-ти септември касовите салони на „ Български пощи “ няма да работят, а на 7-и и 23-ти ще работят с нормалното съботно работно време. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР