По време на празничните дни всеки си позволява да изяде

...
По време на празничните дни всеки си позволява да изяде
Коментари Харесай

Как да не напълнеем по време на празниците

По време на празничните дни всеки си разрешава да изяде доста повече от елементарното, по тази причина доста хора с смут се взират в кантара след прекосяването на празничната еуфория.
Прочетете още
Много хора, които качват килограми по време на празничните трапези, по-късно се подлагат на тежки диети. С помощта на някои трикове можете да се предпазите от струпване на мазнинки около празниците.

Когато обикаляте за дарове на околните си, пробвайте се да обиколите допустимо повече магазини, с цел да намерите най-хубавото и да се движите повече.

Паркирайте автомобила си надалеч от вкъщи си, както и от магазина, до който отивате, с цел да може да измамите сами себе си и да сте принудени да вървите повече.

Ако нямате опция да посещавате фитнес зала, а нямате и фитнес уреди у дома, правете старите, само че тествани извършения – лицеви опори, клякания и коремни преси.

Безкрайните трапези за Коледа, Нова година, както и за идващите след тях именни дни мъчно могат да бъдат пропуснати. Но и тук можете да се предпазите от прекалено преяждане.

Ако знаете, че вечерта се оформя като изпълнена с празнични ястия, обядвайте с храна, богата на белтъчини. Това ще ви защищити от желанието да ядете сладко.

Преди да седнете на празничната маса, хапнете две пълнозърнести филийки, с цел да не сте прекомерно гладни и да не наблягате на мазното и сладкото.

Пийте повече вода, защото обезводняването покачва апетита. Не обличайте облекла, които са от еластична материя, защото няма да усетите, че сте прекалили с яденето.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР