По време на погребалната церемония присъстващите аплодираха в продължение на

...
По време на погребалната церемония присъстващите аплодираха в продължение на
Коментари Харесай

Продължават Да Вадят Мъртъвци Под Магистралния Мост В Генуа

По време на погребалната гала присъстващите приветстваха в продължение на съвсем две минути екипите на пожарната и на спасителите, които работиха по разкриване на починалите и избавяне на оживелите.

На всички починали Италия обезпечава държавно заравяне, само че част от околните на жертви не одобриха това и погребаха своите в стеснен фамилен кръг.

Премиерът Джузепе Конте заяви, че към този момент е задействана процедура за лишаване на концесията на компанията " Аутостради-Италия ". Мотивът е, че компанията не е взела нужните ограничения и е позволила ужасната покруса в Генуа.

Решено е още да бъде изменен закона за концесиите по този начин,че концесионерите да имат задължението да влагат по-голяма част от облагата си в ремонт и реорганизация на инфраструктурата.

Правителството също по този начин е взело ограничения мостът да бъде възобновен до една година.

Около 600 души са изселени от региона на злополуката. Къщите им ще бъдат разрушени и те ще получат нови домове. Става дума за 331 фамилии, на които общината в Генуа към този момент е предложила краткотрайно настаняване в общински жилища в града.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР