По време на обсъждането на промените в Конституцията в Народното

...
По време на обсъждането на промените в Конституцията в Народното
Коментари Харесай

Човек на Киро към Възраждане размаха бял лист: Ето ви постиженията, прости обикновени саботьори

По време на разискването на измененията в Конституцията в Народното събрание избухна спор по отношение на концепцията за смяна на националния празник от 3 март на 24 май.
На трибуната излезе Искрен Митев от „ Продължаваме промяната “-„ Демократична България “, който развя бял лист хартия: „ Този бял лист, който нося, демонстрира всички достижения на партия „ Възраждане “ за 10-те години, за които сте в политическия живот “.
„ Никой няма проблем с хората, които вие наричате възрожденци, тъй като хората от партия „ Възраждане “ не са никакви възрожденци. Не може индивидът, на който най-хубавият му другар е лютеница, а другият човек, който е кръстил сина си на тъщата си, да се назовават възрожденци. Вие не сте възрожденци, г-жо Махаева. Вие сте едни елементарни елементарни саботьори “, съобщи той.
„ Ти си елементарен “, „ Палячо “, чуха се възгласи от залата.
Отговори му Маргарита Махаева от „ Възраждане “: „ Бих желала да разясня вашата непросветеност по тази тематика. Ще приказвам постепенно, с цел да ме разберете вярно “. При тези думи Митев реши, че е по-добре да напусне залата.
„ Аз доста добре разбирам вашата болежка каква е. Можете да останете, останете в залата! Съжалявам, че господин Митев излезе. Ние разбираме болката му, тя е обвързвана най-много с локалните избори. Ще обясня за какво е това нападателно държание на господин Митев към „ Възраждане “. Свързано е с последните резултати на локалните избори за София-област, където господин Митев беше виновен и където „ Възраждане “ има по-голям резултат от ПП-ДБ. Той към момента не може да го понесе това нещо “, сподели още тя.
„ Възраждане “ има по-голям резултат за София-област “, тъй като са неможачи “, съобщи Махаева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР