По време на мача от Висшата лига между "Манчестър Юнайтед"

...
По време на мача от Висшата лига между "Манчестър Юнайтед"
Коментари Харесай

Ослепителна блондинка открадна шоуто на Олд Трафорд /снимки/

По време на мача от Висшата лига сред "Манчестър Юнайтед " и "Брайтън " (3:1) в ефира на клубната телевизия на „ алените дяволи” изгря нова звезда. Феновете на отбора видяха зашеметяващата водеща Кирсти Шелтс.
27-годишната русокоска към този момент направи своя дебют, което даде мотив на последователите да се запитат коя е тя, а "Сън " незабавно даде отговора.
Кристи Шелтс е модел на долни дрехи, а в този момент редом с тази активност дава отговор за "Манчестър Юнайтед " и женското ръгби. През 2014 година хубавицата е пробвала да откри своето място и в "Кристъл Палас ", като лице в клубната телевизия, само че опитите не се увенчали с триумф.
Блондинката има журналистическо обучение, което приключва през 2014 година, като преди време се е занимавала с плуване, голф, тенис и биатлон. Тя даже се е класирала в Топ 10 на страната в зимния спорт, когато е на 15 години.
От 2016 година стартира да театралничи пред фотообективите като модел на долни дрехи за стилния лейбъл The Club London.
Феновете пък към този момент започнаха да се майтапят с хубавицата, като я дефинираха за най-хубавото попълнение на „ алените дяволи” за този сезон.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР