По време на крипто бичите пазар, забележително явление е възходът

...
По време на крипто бичите пазар, забележително явление е възходът
Коментари Харесай

Прогноза за цената на меме криптовалутата Floki Inu

По време на крипто бичите пазар, удивително събитие е възходът и възраждането на разнообразни меме монети, съпроводени от истории за ненадейно замогване, последвано от неуспехи.

Продължаващият напредък на крипто пазара е образец за този модел, като при започване на март се следи доста рали на меме монетите. Тези криптовалути, основани на интернет смешки, за малко преобладаваха в седмичните графики, съпроводени от въвеждането на няколко нови меме монети. Инвеститорите, които стратегически възнамеряваха покупко-продажбите си през този интервал, означиха обилни облаги, като измежду забавните образци са Dogwifhat ( WIF ) и бурната Slerf (SLERF).

Сред отличниците е и Floki Inu ( FLOKI ), токен на тематика куче, въодушевен от Илон Мъск. През последните седмици Floki Inu е в центъра на вниманието на пазара. Въпреки опитите за диференциране посредством разнообразни Web3 планове като незаменяеми токени (NFT), игри и просветителни платформи, скокът на пазарната ѝ капитализация е извънреден. Например, пазарната ѝ капитализация набъбна от по-малко от $475 милиона на 27 февруари до $2.3 милиарда към 29 март – нарастване от съвсем $2 милиарда единствено за един месец.

Скокът на Floki Inu стартира на 2 март, откакто общността утвърди предложение за изгаряне на почти 190 милиарда FLOKI токена, което се равнява на към 2% от циркулиращото предложение. Този ход задвижи доста цената на Floki Inu, като за последните 30 дни тя се усили с 307% – от почти $0.00004533 до $0.0002432.

Макар че в средата на март Floki Inu за малко се опита да надмине предходните си исторически върхове над $0.00031, по-късно претърпя оттегляне. Въпреки това възходящата му траектория остава постоянна, като евентуалните възходящи придвижвания провокират равнища на опозиция. Въпреки корекциите, Floki Inu поддържа мощен прогресивен тренд, с нарастване от 8% на седмичната графика и позитивно показване през последните 24 часа на търговия.

В вероятност актуалната наклонност, евентуално подсилена от вълнообразните резултати от халвинга на Биткойн ( BTC ) през април, допуска капацитет за обилни скокове над предходните върхове на Floki Inu. В по-дългосрочен проект Floki Inu показва впечатляващ растеж, повишавайки се с 593% от началото на годината досега (YTD) и с над 590% през последните 52 седмици, отразявайки представянето на доста други криптовалути на пазара.

Все отново е мъчно да се планува крайният капацитет за растеж на Floki Inu, защото токенът към този момент проби над откритото първо равнище на опозиция от $0.000240 и търгува се покрай втората опозиция от $0.000254 и потвърди способността си да пробие над третата опозиция при $0.000262, макар че не съумя да задържи високото равнище.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР