по време на конференция, посветена на “Хибридните заплахи срещу институциите“,

...
по време на конференция, посветена на “Хибридните заплахи срещу институциите“,
Коментари Харесай

Иван Костов: Руското влияние в България е факт

по време на конференция, отдадена на “Хибридните закани против институциите “, някогашният министър председател Иван Костов цитира данни от проучване на неговия център за “Анализ и ръководство на риска “, съгласно което съветското въздействие в България е реалност.
" Част от задачите на съветската пропагандна експанзия са били реализирани след анексирането на Крим, в България е бил опустошен българският политически консенсус за участие в НАТО и Европейски Съюз ", изясни Костов и сподели още, че преди президентските избори също се е усетило съветско доминиранe, оповестява БНР.

" Мнозинството от партиите в Народното събрание са с проруска ориентировка, с такава е и президентът Румен Радев. Българската прокуратура показва рискова непосредственост с съветската “, разясни той.

Докладът, който цитира Иван Костов се отнася до сигурността и е от юли 2018 година

В него се показва, че се отвърждават досегашните оценки за съветско доминиране върху държанието на българските партии и държавни институции. Налице е неподходяща наклонност, в вероятност, значимостта и вредите от случването на този риск да нарастват.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР