По време на кметството на Fox News във вторник вечерта

...
По време на кметството на Fox News във вторник вечерта
Коментари Харесай

Тръмп удвоява твърдението си, че гафовете му са „саркастични“

По време на кметството на Fox News във вторник вечерта господин Тръмп сподели: „ Ще кажа, че нашият същински президент е Барак Хюсеин Обама – те ще кажат “ той не знае кой е президентът, мисли, че е Барак Хюсеин – не, подигравателен съм. “

Само предходната седмица господин Тръмп съобщи, че съзнателно смесва Джо Байдън и Барак Обама имена, защото той яростно отхвърли, че е „ когнитивно повреден “.

Г-н Тръмп се обърна към Truth Social, с цел да се отбрани и съобщи, че съзнателно е сбъркал господин Байдън с господин Обама, с цел да покаже, че „ други “ може да имат „ доста огромно въздействие “ в ръководството на страната.

„ Винаги, когато саркастично помествам името Обама за Байдън като индикация, че други може да имат доста огромно въздействие в ръководството на страната ни “, написа господин Тръмп в обявата на 27 ноември.

„ Рон ДеСанктимониъс и неговият провалящ се избирателен уред, дружно с „ Машината за дезинформация “ на радикалната левица на демократите, полудяха, казвайки, че „ Тръмп не знае името на нашия президент, (КР...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР