По време на изолация у дома е лесно да залитнеш

...
По време на изолация у дома е лесно да залитнеш
Коментари Харесай

Най-нездравословните хранителни навици по време на изолация, от които да се откажеш веднага!

По време на изолираност вкъщи е елементарно да залитнеш към нездравословни привички, изключително когато става въпрос за хранене.

Напоследък става все по-вероятно да търсим наслаждение и разтуха във вкусни изкушения, до момента в който прекарваме повече време на дивана и се отдаваме на маратон с следващия сезон на обичания сериал. И в това няма неприятно, стига да не прекаляваме с потреблението на нездравословни храни в неуместно време.

 хранене iStock

Това обаче не е единственият нездравословен табиет, който дебне през този интервал. Сайтът “Eat This, Not That” събира мненията на диетолози за това къде бъркаме най-често по време на карантина и по какъв начин да предотвратим тези хранителни неточности – вижте ги в галерията.
Грешките в храненето, които позволяваме по време на карантина 10 фотоси  Грешките в храненето, които позволяваме по време на карантина  Грешките в храненето, които позволяваме по време на карантина  Грешките в храненето, които позволяваме по време на карантина  Грешките в храненето, които позволяваме по време на карантина
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР