По време на дните на Spice Girls двете певици прекарваха

...
По време на дните на Spice Girls двете певици прекарваха
Коментари Харесай

Мел Би: Никой не знае на колко години е Гери

По време на дните на Spice Girls двете певици прекарваха съвсем всяка секунда дружно. Въпреки това, съгласно 48-годишната й колежка, Гери постоянно е успявала да пази паспорта си прикрит, заради което същинската възраст на британката остава мистерия.

Реклама
Мел посъветва почитателите си да не се срамят от възрастта си. Говорейки с водещата Оливия Атууд в подкаста „ So Wrong It`s Right “, тя сподели също, че е жалко да лъжеш за възрастта си. „ Никой не знае на какъв брой години е Гери “, съобщи Мел. „ Никой не е виждал паспорта й. И по този начин, обиколили сме света дружно, само че към момента не знам на какъв брой години е. Е, тя споделя, че преди малко е отпразнувала 50-ия си рожден ден, само че аз не й имам вяра ", добавя още тя.

Реклама
Преди време Мел призна пред HELLO!, че намира четиридесетте си години за „ освобождаващи “. „ Числата нямат значение. Може да се почувствате малко паникьосани, когато навършите четиридесет, тъй като нещата може да не са тъкмо както сте си представяли. Изправяте се пред някои от най-трудните си провокации. Но също по този начин е и някак освобождаващо. Не знам дали е тъй като си по-уверен или просто си подготвен за живот. Но за дамите на 40 години може да се каже доста, тъй като те са по-ясни и по-уверени “, ​​сподели певицата от една от най-популярните женски групи на 90-те
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР