По време на бяха обявени и имената на тримата `най-прогресиращи`

...
По време на бяха обявени и имената на тримата `най-прогресиращи`
Коментари Харесай

България избра тримата си 'най-прогресиращи' млади футболисти за 2021 година

По време на бяха оповестени и имената на тримата `най-прогресиращи` млади футболисти на България за миналата 2021 година.
Очаквано, за №1 бе определен вратарят на Славия Светослав Вуцов, следван от юношата на Левски Марин Петков и футболиста на Спарта Прага Мартин Минчев.
" За мен това е огромно нещо, тъй като виждам, че се цени трудът ми. Дава ми вяра и упоритости да не преставам все по този начин напред. 2021-а година не бе толкоз добра за мен, изиграх няколко мача в Лига Европа, вкарах няколко гола за Спарта, само че желая повече. Голямата ми фантазия е да играя в Шампионска лига, да разпростра оптимално капацитета си и да печеля оптимално доста трофеи ", съобщи Мартин Минчев.
" Благодаря на моя клуб, уповавам се през новия сезон да реализираме повече неща. Най-важното за мен е да се утвърдя в тима си и да стартираме да печелим неща. Най-ценният спомен ми е голът против Славия на четвъртфинала отдалеко, тъй като ми беше първи, най-много ", сподели на собствен ред Марин Петков.
" Доста сюрпризиран и много благополучен съм от премията. Означава, че трудът ми се прави оценка и това доста ме радва и ме стимулира още повече. На първо време задачата ми е да съм жив и здрав и възможен трансфер зад граница ", уточни Светослав Вуцов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР