По въпроса за Северна Македония, сегашното правителство ще извърши една

...
По въпроса за Северна Македония, сегашното правителство ще извърши една
Коментари Харесай

Проф. Вълчев: Правителството ще извърши подлост по въпроса за РСМ, а премиерът ще се усмихне!

" По въпроса за Северна Македония, настоящето държавно управление ще извърши една измама. Ще намерят едно-две свършени неща, ще вдигнем ветото и най-после министър-председателят ще се усмихне, без възприятие за виновност. Когато се държиш като възпитаник от шести клас, с цел да се харесаш на учителката, не е доста мъчно да се сетиш какво ще се случи ".

Това съобщи някогашният министър на образованието Даниел Вълчев.

За него е значимо Северна Македония да е в Европейски Съюз и от българска позиция, само че не просто по този начин.

Самият факт, че държавното управление не можа да осъществя относително дребна емисия дълг от 0,5 милиарда лева подсказва какво става, съобщи Вълчев. Според него, няма нищо срамно в това да кажем, че без съветските енергоизточници не можем да издържим и да желаяме помощ.

По мое мнение, Западният свят няма самочувствието да води военни дейности против страна като Русия. Затова се компенсира със мощно говорене и сатанизиране. Големият печеливш евентуално ще се окаже Китай, заключи Вълчев.

" Западният свят от дълго време не е в състояние да споделя еднолично какво ще се случва в света ", сподели той пред bTV.

Най-важното е да имаш мощно държавно управление, а а аз се притеснявам, че инцидентни хора ръководят страната, уточни Вълчев за обстановката в България. Нямаме традицията да се вслушваме какво ни споделят и да го обясняваме членоразделно на хората, добави той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР