По-трудно ще е утре и вдругиден, при тази галопираща инфлация,

...
По-трудно ще е утре и вдругиден, при тази галопираща инфлация,
Коментари Харесай

Борисов: Най-лошият сценарий е да не може да се направи управляващо мнозинство, това ще е катастрофа

По-трудно ще е на следващия ден и вдругиден, при тази галопираща инфлация, високи цени, и задължения, по левче от горната страна за бензин и нафта, стотици проценти за газ. Бих призовал всички да гласоподават, през днешния ден е елементарно от на следващия ден става мъчно, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Очаквам по-висока изборна интензивност, тъй като това е демократичният метод да покажем демократично ръководство на страната. Ще би трябвало доста мъдрост у политиците. Това е единственият излаз. При тази ужасна война в Украйна, това преразпределяне на света, ясно би трябвало да стоим при демократичния свят, добави Борисов. Ако желаеме да правим гибелен атентат като народ, можем да отидем и за 6-ти път на избори и за десети, акцентира Борисов.

Кампанията е едно, от на следващия ден за друго става дума. Българинът е образован. Гласувах както целия либерален свят, както на всички места гласоподават с хартия, посочи Борисов. Най-лошият сюжет е да не може да се направи ръководещо болшинство, това ще е злополука за страната, сподели още Борисов.

„ Бих управлявал бългaрите, които гласоподават за всяка една групировка “, съобщи Борисов и добави, че ГЕРБ има най-големите благоприятни условия да сформира държавно управление. „ Винаги съм казвал кое е положително за България – да има постоянно държавно управление “, означи той и уточни, че въз основата на това ще има ли държавно управление, което ще пази всичко това, което се приказва, ще реши изхода и за целите по-късно. „ Такива национални спасители има доста, които приказват от името на народа “, сподели още Борисов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР