По традиция си правим равносметка на финала на годината и

...
По традиция си правим равносметка на финала на годината и
Коментари Харесай

Смела мацка със смели мечти: Биляниш чертае смели планове за 2022 г., но каква е равносметката ѝ?

По традиция си вършим равносметка на финала на годината и чертаем смели проекти за идната година. Е, Биляниш реши да гледа единствено напред, не и обратно. Или най-малко това се схваща от нейна обява в Instagram:

" 2022 UNDER CONSTRUCTION ", написа певицата под фотографията и си дава обещание - да е по-добра, по-смела и по-силна от всеки път. " Ново начало, недодялан градеж в моите ръце ", окуражена е Биляниш. В стори е даже още по-надъхана:

Виж още: Ще я познаете ли: Красима от " Игри на волята " - на сноуборд в Пампорово, неузнаваема е! 

Истината е, че Биляниш няма никаква причина да се оплаче от 2021 година... или най-малко по този начин наподобява в профил. Певицата се затвърди като едно от най-обещаващите имена на родната поп-фолк сцена.

Освен това Биляниш става все по-предпочитан модел за неедин бутик и роден фешън бранд. А повода за това е, че тя направи ужасно тяло с доста старания в кухнята и във фитнеса:

Виж още: Безумните изцепки на Мария: От " една птичка лястовичка не прави " до " фантазия ми е да се возя на метро "  

А в персонален проект в неедно изявление се похвали, че намира добра поддръжка от страна на околните си, а и на обичания човек. Именно него, приятеля си, Биляниш демонстрира много постоянно през 2021 година, само че пък по този начин и не сподели нито по какъв начин се споделя, нито какъв е. Най-важното е, че през 2021 година тя срещна щастието в негово лице:

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР