По традиция и тази година Термален аквапарк Персенк, намиращ се

...
По традиция и тази година Термален аквапарк Персенк, намиращ се
Коментари Харесай

Термален аквапарк „Персенк“ - Девин за поредна година избира Мис „Персенк“! Моделите на „Визаж“, група Б.Т.Р. и Емилия Валенти специални гости на събитието

По традиция и тази година Термален аквапарк Персенк, намиращ се в китното родопско градче Девин, ще стане хазаин на съвременно модерно събитие.

Партньори на домакините от комплекса са стилните специалисти от организация Визаж.

Събитието ще се организира на 05.07.2019г. в Термален аквапарк Персенк и дава старт на светските мероприятия за този летен сезон. Предвидена е вълнуваща стратегия за гостите през цялата вечер, която ще включва присъединяване на рок титаните от група Б.Т.Р., финалистката от Гласът на България Емилия Валенти, както и конкурс Мис Персенк 2019, на който в журито ще бъде Евгения Калканджиева, президент на Визаж - най - известната и сполучлива фешън организация у нас.

Жени Калканджиева, в компанията на други известни лица от родните шоу и бизнес среди ще избират най - достойните измежду участничките в състезанието. Сред звездната компания се отличават имената на Биляна Йотовска, Елизабет Методиева и миналогодишната победителка в състезанието - Габриела Чонина, която ще съобщи короната на най - красивата госпожица тази година.

Ще бъдат показани разични марки дрехи и аксесоари - очила с марка KWIAT, бански костюми “Искра Арт ” с дзайнер Искра Георгиева, както и облеклата на младата и надарена дизайнерка Ради Лазарова от фешън къща Blink, която е притежател на премията “Златната игла ” в категория млад дизайнер 2019.

За отличените девойки са планувани награди, обезпечени от домакините на събитието.

В по - късните часове ще има проведено шумно празненство в нощния бар на SPA хотел Персенк.

Термален аквапарк Персенк, намиращ се в най - красивата част на Родопите,  е отличното място за едно незабравимо лято. Комплексът има разнообразни по тип басейни с минерална вода и атракциони за своите дребни и огромни гости, заведения, магазин и SPA зона. Ресторант - градина “Модър ”, намиращ се в аквапарка, е подобаващ за провеждането на фамилни и корпоративни мероприятия - сватби, рождени дни и фирмени събития. Ресторантът предлага съвременна конюнктура, съчетана с съвършено обслужване и вкусни кулинарни шедьоври.

Семейството на Персенк за следващ път дава поръчка, че ще посрещне високите упования на своите посетители и ще ги изпрати с усмивка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР