По традиция България и в частност София стават притегателен център

...
По традиция България и в частност София стават притегателен център
Коментари Харесай

Звездно лято: Куп звезди идват у нас, за да снимат! Ето с кого ще се разминаваме по улицата

По традиция България и в частност София стават привлекателен център за холивудски звезди, които идват в родината ни, с цел да снима касови филми. Това ще се случи и тази година, като на летището в столицата ще кацнат цяло съзвездие от имена. Ето и какво се готви тази година!

" Непобедимите "

Поредната част на екшъна още веднъж ще бъде снимана у нас. Този път Силвестър Сталоун даде обещание да върне Арнолд Шварценегер в продукцията и тайнствено добави, че двамата ще вземат участие най-малко в още един филм дружно. Предполага се, че става въпрос за още една четвърта част, този път на " Невъзможно бягство ".  За " Непобедимите 4 " чакаме още веднъж Джейсън Стейтъм и Ранди Котюр. Слай съобщи също, че готвеният женски вид на " Непобедимите " може би най-сетне ще бъде изработен. Знае се, че в него съществена роля ще имат Камерън Диас и Мерил Стрийп, които няколко пъти оповестиха, че нямат самообладание да стрелят с калашници и да влязат в борбите на този екшън. Очаква се и той да бъде сниман у нас, споделя " Телеграф ".

Виж още: Полетите в космоса са факт! Ето кои звезди към този момент имат билети за пътешествието

" Грендландия - последно леговище " - продължението

Джерард Бътлър съобщи, че желае да снима продължението на кино лентата, излязъл предходната ггодина, у нас. Този филм ще е едвам един от многото, които звездата има предпочитание да снима тук. Филмът споделя за сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ (Бътлър), който работи в Близкия изток и Афганистан. В Бояна има идеални условия за фотоси тъкмо като в Афганистан и военни лагери от близкоизточни градове. Повечето холивудски продукции, които имат сходни подиуми идват тук. Независимо дали става тирада за сериал или игрални филми.

Виж още: Порнопринцесите на 2021: Най-горещите и сексапилни актриси в промишлеността за възрастни

" 19 април 1992 "

Снимките ще са в център в Бояна, а филмът споделя за огромните протести против полицейското принуждение в Лос Анджелис. Темата е изключително настояща и през днешния ден, защото историята споделя за чернокожия Родни Кинг, който излиза от пандиза, само че още веднъж е задържан поради каране в нетрезво положение. Полицията бие Кинг, а всичко това е снимано от минувачи. За тази лента у нас чакат холивудските звезди Рей Лиота и Скот Истууд - наследник на Клинт Истууд.

Виж още: Твърде късно ли е за смяна? Бившите ангели на Victoria's Secret, които жигосаха марката

И още

У нас чакаме още и Тайрис Гибсън, прочут от " Бързи и гневни ", " Трансформърс " и още. Вероятно в България ще снима и Шарлот Хоуп, като филмът, върху който ще работи, е хорър. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР