По този повод тя сама се похвали в Инстаграм, като

...
По този повод тя сама се похвали в Инстаграм, като
Коментари Харесай

Честито! Юнона се омъжи

По този мотив тя сама се похвали в Инстаграм, като разгласи, че на заветната дата – 13.04., подписването най-накрая се е случило. Въпреки че цифрата 13 се счита за съдбовно от множеството хора, Юнона очевидно не се впряга изключително поради това поверие. Според нея 13 е едно от най-щастливите цифри в личния ѝ живот, а шестте години от първата целувка са добър мотив да се венчаеш.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Yunona (@yunonaofficial)

Извън нумерологичните заигравки певицата към този момент публично се назовава Юнона Владева-Лесев. Така заветната дата събра на елегантна гала очевидно единствено най-близките ѝ хора. За подписването булката е заложила на ексцентричен тоалет. Вместо обичайна бяла рокля за женитба тя е наконтена в бял панталон и бюстие. Цветята, несъмнено, участват на фрагментите, като акцентът още веднъж е белият цвят.

Бившата на Нончо Воденичаров години наред бе свързвана точно с него. Раздялата им пристигна ненадейно за феновете им, а неочакваната му гибел потресе обществото. Днес Юнона продължава напред и към този момент е щастливо омъжена жена. Със брачна половинка ѝ са дружно от години, а информацията за предлагането за брак дойде от Австралия. Предвид слабостта на певицата към тази страна, бъдещият жених употребява опцията да я зарадва както с пътешестване, по този начин и с най-важния въпрос.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР