По-специално, прокурорите казват, че ще използват доказателства, които предшестват въпросния

...
По-специално, прокурорите казват, че ще използват доказателства, които предшестват въпросния
Коментари Харесай

Прокурорите искат да използват прегръдката на Тръмп срещу бунтовниците по време на неговия процес срещу окръг Колумбия

По-специално, прокурорите споделят, че ще употребяват доказателства, които предшестват въпросния хипотетичен скрит план, с цел да показват „ насърчаването на насилието “ от страна на господин Тръмп, в това число неговото към този момент скандално уверение на екстремистката група, известна като Гордите момчета, че би трябвало да „ правят отстъпка и да стоят настрани “ по време на неговия спор на 29 септември 2020 година с настоящия президент Джо Байдън.

„ Членовете на групата прегърнаха думите на подсъдимия като утвърждение и печатни артикули с тях като зов... откакто Гордите момчета и други екстремистки групи участваха в възпрепятстването на узаконяването от Конгреса на 6 януари, ответникът даде да се разбере, че те работят в сходство с неговите планове и посока в това, “ споделиха прокурорите.

Освен това прокурорите обявиха, че имат намерение да показват това, което разказват като „ постконспиративни доказателства “ за „ твърдата поддръжка и поощряване “ на господин Тръмп на хората, които щурмуваха Капитолия от негово и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР