По-специално големите градски райони предприемат бързи действия: служителите на окръг

...
По-специално големите градски райони предприемат бързи действия: служителите на окръг
Коментари Харесай

Задълженията за носене на маски са възстановени от местните власти в САЩ като Covid-19, респираторни заболявания се разпространяват

По-специално огромните градски региони подхващат бързи дейности: чиновниците на окръг Лос Анджелис подредиха на целия личен състав и посетителите на здравните заведения да се маскират, съгласно ABC 7. Властите на Ню Йорк също са издали мандати за маски във всичките единадесет държавни лечебни заведения, оповестява локалният издател ABC 7 New York.

Маските ще защищават пациентите и от други респираторни болести, като грип и RSV, които са във напредък тази зима - изключително след празнични събирания. Нов подвариант на Covid-19 също се усилва: JN.1. На 22 декември CDC сподели, че JN.1 съставлява 39-50 % от циркулиращите разновидности в Съединени американски щати.

Въпреки че е по-заразен от родителите си, JN.1 не съставлява по-голям риск от съществено заболяване. Лабораторните данни също демонстрират, че съществуващите ваксини, проби и лекувания са ефикасни против JN.1, съгласно CDC.

„ Ние в действителност имаме вяра, че обновената ваксина ще отбрани против този вид на JN.1, “ Томас Русо, началник на отдела по инфекци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР