По случай празника на МВР 4-ма служители от ОДМВР-Кюстендил бяха

...
По случай празника на МВР 4-ма служители от ОДМВР-Кюстендил бяха
Коментари Харесай

Наградиха най-добрите полицаи в Кюстендил

По случай празника на Министерство на вътрешните работи 4-ма чиновници от ОДМВР-Кюстендил бяха наградени от основния секретар на Министерство на вътрешните работи с „ писмена похвал а “, като шефът на ОДМВР ст. комисар  Елиан Стамболийски награди 10 чиновници с “писмена хвалба “ и 3-ма – с „ оповестяване на признателност “. 10 чиновници на Областната дирекция получиха грамоти от административния секретар на Министерство на вътрешните работи. Всички награди са стимулирани с съответен професионален принос в осъществяването на отговорностите им.
Наградите бяха връчени на тържествено заседание от шефа на ОДМВР - ст.комисар Е. Стамболийски. Той изпрати и приветствени писма до двамата служители на дирекцията – Климент Панев и Симка Анастасова, които са доайени по стаж. Ето какво гласи писмото: “За мен е чест да Ви поздравя като най-дългогодишни чиновници на дирекцията, благодаря Ви за достолепието и професионализма, с които продължавате да работите. “

В поздравлението си към чиновниците на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Стамболийски напомни думите на първия български министър председател след Освобождението и първи министър на вътрешните работи - Тодор Бурмов, от обръщението му към съотечествениците си:
“Обстоятелствата, в които народът ни стартира своя самостоятелен политически и цивилен живот, са прекомерно значими, а мъчнотиите – прекомерно огромни “.

“140 години по-късно думите на министър-председателя Бурмов са настоящи, аз съм сигурен, че макар мъчнотиите, ние ще продължим с старание и отговорност да вършим работата си в интерес на обществото. Багодаря на всички сътрудници и жители, с които вървим по веднъж за запазване на законността и сигурността в нашата област. Пожелавам на сътрудниците си здраве, резистентност и задоволство. “- приключи ст. комисар Стамболийски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР