По случай на 50 годишнината на филма Кръстникът, собствениците на

...
По случай на 50 годишнината на филма Кръстникът, собствениците на
Коментари Харесай

Имение, в което са снимани сцени от Кръстникът вече може да се наеме чрез Airbnb

По случай на 50 годишнината на кино лентата " Кръстникът ", притежателите на имението, в което се снимат едни от най-популярните подиуми от кино лентата, го пуснаха в Airbnb, за може да бъде наемано от почитателите за месец август.

" Построен през 1930 година, нашият обаятелен дом от 580 квадратни метра е претърпял реновации и е изцяло осъвременен, като в същото време към момента е различим от екстериора, прочут от кино лентата " Кръстникът " от 1972 година ", се споделя в рекламата.

Къщата е разполагаем за до 5 посетители и би трябвало да се наета за целия месец август. Като се имат поради всички улеснения, които има, това в действителност е преференциално и то единствено за 50 $ на вечер.

Имението е фамилният дом на домакините, тъй че те молят гостите да съблюдават разпоредбите и да не водят външни гости по време на престоя си. Най-важното е, че те изискват прецизно съблюдаване на локалните инструкции за Covid-19.

Имението предлага 5 спални, една с двойно легло king size, 3 с queen size кревати и последната, може би да се употребява от малчугани - с 2 единични кревати. Всяка спалня разполага със личен хигиеничен възел плюс спомагателна за общо прилагане.

В сутерена има игрална зала, зареден бар и фитнес зала. Градината е също толкоз примамваща, с басейн със солена вода, външна камина и даже пещ за пица за тези, които желаят да усъвършенстват приготвянето на пица по време на ваканцията си.

Другите улеснения включват зарядно за електрически транспортни средства, изцяло оборудвана кухня, Wi-Fi и климатик.

Наемът включва също планувани действия за разчистване на къщата един път седмично и даже озеленители на място един път седмично за поддържане на парцела.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР