По случай Международния ден на детето – 1 юни, педиатрите

...
По случай Международния ден на детето – 1 юни, педиатрите
Коментари Харесай

Безплатни педиатрични прегледи в „Софиямед“ по случай детския празник

По случай Международния ден на детето – 1 юни, педиатрите от Детско поделение на УМБАЛ „ Софиямед “ и ДКЦ „ Софиямед “ – Люлин, както и екипът на ДКЦ „ Софиямед “ БЛОК1 по традиция афишират безвъзмездни профилактични прегледи за деца. Те ще се извършат в границите на акцията на медицинския комплекс „ Бъдете здрави “, целяща да осведоми обществеността за изгодите от профилактиката с акцент върху здравето на най-малките.

Педиатрите от Детско поделение на УМБАЛ „ Софиямед “ ще преглеждат гратис на 1 юни в постройката на ДКЦ „ Софиямед “ – Люлин (бул. „ Джавахарлал Неру “ 23) с авансово записване по специалностите: обща педиатрия, детска пулмология, детска неврология, детска гастроентерология, детска хематология.

В БЛОК1 (бул. „ Г. М. Димитров “ 16) доктор Жана Станева ще прави безвъзмездни прегледи по обща педиатрия и неонатология на 8 юни, ортопедът доктор Теодор Калчев – по детска ортопедия на 5 юни.

Всички безвъзмездни прегледи ще се реализират с авансово записване на тел. 02/ 465 0003 – за прегледи в ДКЦ „ Софиямед “ – Люлин и 02/ 465 0000 за прегледи в БЛОК1 или през системата на

Всяко дете, минало през безвъзмезден съвещателен обзор, част от акцията на „ Софиямед “ по случай 1 юни, ще получи и дарове, обезпечени от дългогодишните сътрудници и другари на „ Софиямед “.

*Прегледите се реализират на деца на възраст от 0 до 18 година

**Всички прегледи се реализират с регистрация преди непокътнатия час на съответната регистратура на лечебното заведение
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР