По случай 8-ми март някои се сещат да подарят нещо

...
По случай 8-ми март някои се сещат да подарят нещо
Коментари Харесай

Подаръци от гаджето – какво показват за връзката ви?

По случай 8-ми март някои се сещат да подарят нещо на половинките си единствено поради деня, а за други празникът е просто следващият мотив да засвидетелстват това, което изпитват. Доста дами не честват нито на Свети Валентин, нито на Деня на дамата. Те са на мнение, че освен мъжете, а и дамите би трябвало да демонстрират всекидневно възприятията и привързаността си към другия, с цел да имат здрава връзка. И са прави, само че въпреки всичко, в случай че сътрудниците им са решили да им поднесат някакъв подарък, ще го върнат ли? Всяка жена би се поласкала от вниманието, което мъжът ѝ отделя, без значение дали става въпрос за вечеря на свещи, букет от рози или просто една сантиментална разходка из града. А в случай че някоя от вас се съмнява в възприятията на гаджето и желае да го изпита, то по подаръка, който получи на 8-ми март, може да разбере много за неговото отношение към нея. Какво демонстрират другите дарове за връзката ви с мъжа?

Скъпо украшение
Има една приказка, че дамите обожават да виждат наведени мъже, само че при едно изискване – в случай че се намират в бижутерски магазин и са заели тази поза, с цел да изберат най-хубавия накит от витрината. Коя жена не обича да ѝ подаряват бижута? Е, постоянно ще намерите защо да се заядете – че колието не е златно, че не харесвате прекомерно огромните обеци или пък гривната, която сте получили, не ви подхожда... Но въпреки всичко вие сте получили по-специален подарък, а Марчето от третия етаж си е останала с едно цвете. Ако получите скъпо украшение, то това значи, че вашата половинка не жали средства, с цел да ви направи щастлива и има по-сериозно отношение към вас. Ако първоначално ви дава лъскави неща, какво бихте получили по-късно? От друга страна, в случай че той е виновен по някакъв метод или ви е изневерил, може да се опита „ да ви замаже очите “ с подобен подарък. Вие може да ахнете и забравите, че сте му ядосана.

Цветя и бонбони
Най-често мъжете подаряват това за Свети Валентин, 8-ми март и рождените дни. Повечето дами мъчно биха устояли на букет с яркочервени рози, които също са много скъпи. Този цвят се свързва с любовта и мощната пристрастеност. Ако получите такива рози, то индивидът до вас в действителност има усеща към вас, само че при положение, че те са бели, приказваме по-скоро за другарство или комплицираност. Шоколадовите бонбони са отлично допълнение към букета. Те са мощен афродизиак, само че получите ли ги, не си мислете кой знае какво. Те просто са сладостен жест на внимание и в тях няма нищо подозрително. Друг е въпросът, в случай че не ядете сладко и той сгреши, като ви подтикне да прегрешите!

Почивка
Ако сте дружно неотдавна и той ви заведе на отмора за 8-ми март, то в действителност се интересува от вас и желае да ви обърне повече внимание. Когато сте сами, ще може да се опознаете по-добре и създадете общи мемоари, които ще разказвате с усмивка след време. В случай, че имате дългогодишна връзка, отмора за подарък може да значи, че той желае да подобрите връзките си или да възвърне романтиката.

Секси долни дрехи
Хайде да си го кажем напряко – един мъж мъчно би уцелил размера долни дрехи на жена си, само че самото решение да ѝ купи такова, въпреки и да не ѝ стане, е доста самоуверено. То приказва за това, че той желае да стигнете един нов стадий от връзката – да изпробвате нещо по-пикантно в леглото или просто да подобрите половия ви живот, който е в застой.

Кухненски принадлежности
Мъже, запомнете едно – в никакъв случай не купувайте на жена си тиган, комплект бъркалки или ножове, в случай че тя не е увлечена по готвенето и не се интересува от кулинарни излъчвания. В случай, че не ядете патешко магре за вечеря и не ви глезят с лава кейк през уикенда, подобен подарък единствено ще я разстрои. Най-често подаряването на дребни кухненски принадлежности се приема отрицателно от дамите, някои от които си мечтаят най-накрая да хвърлят престилката и за 8-ми март да отидат на гурме в някой изтънчен ресторант. Тоест – да ги заведете на вечеря, а не да прекарат празника в готвене. Все отново, в случай че вашата половинка ви подари кухненски робот или сокоизтисквачката, за която от дълго време си мечтаете, не може да не отбележите, че е подходил с нужното внимание и е избрал това, което вие желаете. Този подарък също по този начин значи, че мъжът ви мисли и за благосъстоянието на вашата връзка – да си вършиме един на различен сокове и вкусни изкушения.

Парфюм
И тук идва моментът, в който на мъжа му е мъчно да избере идеалния мирис. Подаряването на парфюм е доста персонално нещо. Той би трябвало да познава доста добре усетите на дамата, с цел да може тя да е удовлетворена от изненадата. Ако получите обичания си парфюм, опакован със стилна опаковка, то вашият мъж е същинско злато – знае какво харесвате и не е икономисал от парите си, с цел да ви вземе някоя реплика. От друга страна, мирис, който не ви се нрави, може да ви разочарова, само че въпреки всичко не бързайте да се сърдите, а се напръскайте и вдишайте аромата. Може пък ароматът да ви въодушеви за вечерта!

Последен модел телефон
Щастливки са тези дами, които получават толкоз скъпа техника за 8-ми март или рождения си ден. Ако остарелият ви телефон непрекъснато изключва или има някакъв различен проблем, то мъжът ви прозорливо ви е взел удобен подарък. От друга страна, той коства много и не е най-романтичният, само че сигурно ще постави завършек на проблемите ви с мобилния.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР