По случай 27 септември – Световен ден на туризма, медийна

...
По случай 27 септември – Световен ден на туризма, медийна
Коментари Харесай

Община Пловдив получи награда за „Водеща дестинация за културен и събитиен туризъм“ за 2020 година

По случай 27 септември – Световен ден на туризма, медийна компания „ К и П Адвъртайзинг “ София, издател на списание „ Дестинация България “ връчи през вчерашния ден годишните си награди на общини, мениджъри, вложители, обекти и услуги с положителни практики, съдействали за развиването и припознаването на България като целогодишна туристическа дестинация. Церемонията по награждаването се състоя в Централен боен клуб в София, зала Тържествена.
Официални посетители на събитието бяха господин Станислав Иванов – Народен представител от 44-то Народно заседание, господин Любен Кънчев – Заместник-министър на туризма на Република България, доктор Полина Карастоянова – Изпълнителен шеф на Сдружение Национален ръб по туризъм, господин Димитър Маргаритов – Председател на КЗП, госпожа Николинка Илиева – Заместник-изпълнителен шеф на Изпълнителна организация " Военни клубове и военно-почивно дело ". Специален посетител бе Йорданка Христова, която получи отличие в категорията „ Посланик на туризма ”.

Община Пловдив бе удостоена с отличие в категорията „ Водеща дестинация за културен и събитиен туризъм “ за 2020 година. Наградата, от името на Община Пловдив, получи заместник-кмета по „ Култура, археология и туризъм “ Пламен Панов. Тя му бе връчена от господин Любен Кънчев - Заместник-министър на туризма на Република България.
Пламен Панов благодари сърдечно от името на Кмета на Пловдив Здравко Димитров за признанието. „ В последните години Пловдив сполучливо се развива като водеща дестинация за културен, исторически и събитиен туризъм. Това е залегнало и като приоритет в управническата стратегия на екипа на община Пловдив. Спечелената купа „ Европейска столица на културата за 2019 година “ ни задължава още повече да си слагаме все по-високи цели и да реализираме все по-добри резултати. Културният календар на община Пловдив, както и напъните на всички културни оператори, които работят в нашия хилядолетен град са ориентирани към това да се основава целогодишен и непрекъснат поток от български и задгранични гости. Разбира се, Коронавирус -19 повлия, само че макар него, градът гъмжи от прелестни фестивали и събития. Благодаря на всички, съдействали за това! “, разяснява заместник-кметът Пламен Панов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР