По случай 25-годишния си юбилей варненската комедийна група Тутурутка завъртя

...
По случай 25-годишния си юбилей варненската комедийна група Тутурутка завъртя
Коментари Харесай

Варненската комедийна група Тутурутка празнува 25 години от създаването си

 По случай 25-годишния си празник варненската комедийна група Тутурутка завъртя късометражния си филм  “Сами на море “.

Видеото споделя за българско семейство което избира за своята лятна отмора нашето Черноморие. Подведени от гръмка реклама, влюбената двойка попада във водовъртежа на летния сезон който към този момент върви с цялостна мощ и всеки екскурзиант е нова S класа за шефа на казино-механа и спа комплекс " НАпалмБИЙЧ “.

Видеото е въведения към мултимедиен Концерт на 08 Август в Летен спектакъл Варна от 20:20 ч. Концертът ще даде начало на Национално ТУТУRНЕТО 20 в Летните Театри в страната:

15 Август Бургас, 09 Септември Плевен, 10 Септември Велико Търново,

16 Септември Русе, 17 Септември Добрич.

Шоумените разкриха, че са подготвили близо два часа театър с доста смях и музика с обичани герои. Варненските зевзеци ще покажат нови скечове и смешки, предизвикани от света който ни заобикаля. В спектакъла ще се включи и младата актриса Сиана Стоянова, паметните рапъри Андрй Желев (ANDY) и Кристян (KICKO) Иванов, Моника Антонова и Кателина Иванова - балерини в танцова групировка " РИКАРДО “. Летният коктейл ще бъде гарниран с доста музика и песни, станали шлагери през 25 –те години творчество на групата.

Предвид последните разпореждания на Здравното Mинистерство, местата са лимитирани до 50% и към този момент се продават в уеб страницата grabo.bg.

Верни на стила си до край, шоумените приканват всички собствен другари и фенове: " Ако дойдете ще съжалявате, в случай че не дойдете ще съжалявате два пъти повече “.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР