По случай 142 години от освобождението на България в община

...
По случай 142 години от освобождението на България в община
Коментари Харесай

Община Борован отбеляза 3 март с поредица тържества /снимки/

По случай 142 години от освобождението на България в община Борован бяха извършени поредност от тържества отдадени на 3 март.
На площада пред Народно читалище „ Цани Иванов “ в Борован под звуците на химна на Република България тържествено бяха издигнати Националното знаме на Република България и знамето на Община Борован от заместител кмета Десислава Марковска и ръководителя на общински съвет Борован Петър Станев. В памет на починалите герои за свободата на България бяха поднесени венци на паметника от заместител кмета на Община Борован Десислава Марковска и ръководителя на общински съвет Борован Петър Станев. Госпожа Марковска прочете приветствен адрес към жителите и гостите на общината. Тържеството продължи със рецитал и осъществяване на български национални танци от възпитаниците на ЦПЛР „ Маша Белмустакова “ село Борован.
В село Малорад, също се организира празненство по случай 3 март проведено от кметство село Малорад със присъединяване на самодейци от читалище „ Просвета -1919 “, учениците от главното учебно заведение и децата от детската градина в село Малорад.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР