По-рано този месец Том Ханкс и Рита Уилсън пристигнаха в

...
По-рано този месец Том Ханкс и Рита Уилсън пристигнаха в
Коментари Харесай

Том Ханкс и Рита Уилсън са горди гърци

По-рано този месец Том Ханкс и Рита Уилсън дойдоха в Гърция . От няколко години те са притежатели на къща на остров Антипарос и няма лято, в което да пропуснат дългата и слънчева почивка в южната ни съседка.

Тази година двамата се нуждаят от нея повече от всеки път поради последните стресиращи месеци, в които двамата трябваше да се борят с COVID-19 и изолираност. Престоят им в Гърция в действителност се оказа по-специален от нормалното и по една друга причина - двамата към този момент са публични гръцки жители .

Ханкс и Уилсън към този момент не са споделили новината в профилите си в обществените мрежи, само че ги издаде не какъв да е, а самият гръцки министър председател . Кириакос Мицотакис разгласява в персоналния си профил в Instagram фотография със звездната двойка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) на Юли 25, 2020 в 11:02 PDT

На нея двамата държат своите нови гръцки паспорти. От описанието също излиза наяве, че към този момент са " горди гръцки жители ".

Връзката на звездното семейство с южната ни съседка датира не от през вчерашния ден и през днешния ден. Майката на Уилсън е гъркиня и тя обича постоянно да се връща към корените си. Покрай нея и брачният партньор й се възпламенява по хубостта на страната.

Starting 2020 as an Honorary citizen of all of Greece! Kronia pola! ( more or less, “happy year! ”). Hanx pic.twitter.com/b8fmrgjvYP
— Tom Hanks (@tomhanks) January 2, 2020
През 2018 година, когато големи горски пожари бушуват в региона на Атина, Ханкс и Уилсън съумяват посредством известността си да съберат сериозна финансова поддръжка и доста доброволци, които да подкрепят със оправянето на стихията.

В знак на признателност, при започване на тази година артистът, брачната половинка му и децата им бяха удостоени като почетни жители на страната . Сега към този момент са и законни такива, предава BBC.
 Том Ханкс, коронавирусът и разказът за битката с COVID-19
Том Ханкс за ковид: Не можех да се съсредоточвам за повече от 12 минути

Как се пребориха с Рита Уилсън

Ханкс и Уилсън основават и няколко кино лентата за гръцкото общество и просвета. А на премиите " Златен глобус " преди няколко месеца артистът дефинира Гърция като същински парадайс, като най-красивото място на света, на което в миналото е бил . " Земята, небето, водата - всичко тук е потребно за душата. Това е лечебно място ", счита той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР