По-рано този месец Apple отчете рекордни приходи от iPhone за

...
По-рано този месец Apple отчете рекордни приходи от iPhone за
Коментари Харесай

Какъв е процентът на потребителите, които преминават към iPhone

По-рано този месец Apple регистрира рекордни доходи от iPhone за второто тримесечие до момента на годината, като огромна заслуга за това има серията iPhone 14.
 Колко по-големи ще бъдат iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max
Колко по-големи ще бъдат iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max

Pro Max ще се приближи до iPad mini

Последните модели iPhone наподобява съумяват да убедят рекорден за последните пет години брой консуматори на Android да преминат към iOS, сочи изследване в Съединени американски щати, извършено от Consumer Intelligence Research Partners (CIRP). 

Компанията интервюира притежатели на iPhone и откри, че от предишния март до март тази година 15% от тях са имали телефон с Android директно преди да купят своя iPhone. 
 Снимка 617179

Това е най-големият брой хора, минали към Android от 2018 година насам, като изследването, извършено преди този момент, завършило през март 2017 година, разкри, че 16% от притежателите на iPhone по това време са имали телефон с Android.

Запитването, извършено до март 2016 година, сподели, че 21% от притежателите на iPhone по това време са имали телефон с Android директно преди да преминат към iPhone. 

Последното проучване, обхващащо годината до март 2023 година, демонстрира, че за 2% от интервюираните iPhone e бил първият им телефон.
 Снимка 614446

Именно това число наподобява е единственото по-разочароващо за Apple.
 SellCell, Samsung Galaxy S23, iPhone 14, Pixel 7 и кой смарт телефон се обезценява най-бързо
Galaxy S23, iPhone 14 или Pixel 7 - кой се обезценява най-бързо

Кой да изберем

Това може би е обвързвано с по-високата цена на iPhone или опасенията, че закупуването на iPhone ще ги ограничи във връзка с съвместимостта с други устройства, външни за екосистемата на Apple. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР