По-рано тази година, когато Android Pay официално се превръща в

...
По-рано тази година, когато Android Pay официално се превръща в
Коментари Харесай

Вече можете да изпращате и получавате пари през Google Pay








По-рано тази година, когато Android Pay публично се трансформира в Гугъл Pay, бяхме сюрпризирани, че опцията за изпращане и приемане на пари към момента е лимитирана в настрана приложение (наречено Гугъл Pay Send). Компанията обаче най-сетне разгласи, че ще комбинира приложенията Pay и Pay Send.

Функционалностите на обновеното приложение Гугъл Pay много припомня на Apple Pay и Apple Wallet. То може да се употребява за запазване на концерти билети, подаръчни карти, бордни карти и други. Освен това елементарно посредством него ще можете да поискате приятал да заплати част от сметката. Само би трябвало да кликнете върху транзакции и можете да разделите сумата сред оптимално петима души.

Гугъл също по този начин е улеснил ръководството на информацията през приложението и мрежата. Разбира се, всичко се синхронизира посредством профила ви в Гугъл, тъй че в случай че обновите своите данни, то това ще се отрази на всички места.

Разделянето на функционалностите сред няколко приложение беше необичайно, тъй че е добре да се види, че компанията ги сплотява в едно по-интуитивно приложение. Към момента само американските консуматори могат да се възползват от него, само че се надяваме скоро да бъде налично и в останалите страни.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР