По-рано стана ясно, че на стадиона в Дъблин ще бъде

...
По-рано стана ясно, че на стадиона в Дъблин ще бъде
Коментари Харесай

Ирландска футболна легенда и Стилиян Петров ще гледат на живо Шамрок Роувърс - Лудогорец

По-рано стана ясно, че на стадиона в Дъблин ще бъде и един от българските футболисти, оставили най-голяма диря на Острова - Стилиян Петров.
 Стилиян Петров при Лудогорец в Дъблин Стилиян Петров при Лудогорец в Дъблин
Двамата са поканени от клуба от Дъблин в символ на почитание за приноса им към футбола в двете страни и като лица на най-популярната игра, само че също по този начин и за забележителните им кариери в британската Висша лига.

Роби Кийн и Стилиян Петров все още са рекордьори по брой изиграни мачове за националните си тимове. Кийн има 146 мача със зелената фланелка, с 12 повече от вратаря Шей Гивън. Петров пък е на върха на класацията в България със 105 срещи, с 3 повече от сегашния президент на БФС Борислав Михайлов.
18  Лудогорец - Шамрок Роувърс
" Легендите на България и Ирландия Стилиян Петров и Роби Кийн ще бъдат измежду публиката на " Тала " тази нощ. Ложата 1899 ще бъде отворена за членове на клуба и посетители на мача от 18:30 часа през днешния ден. Очакваме нормалната другарска атмосфера ", написаха от Шамрок.

Двата тима се изправят във втори конфликт между тях от 22:00 часа, като разградчани имат преднина от 3 гола след дуела на " Хювефарма Арена ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР